P r o x i m a   C e n t a u r i

 


silti muutamia suuria vuoristoja. 40% planeetan pinta-alasta on merta. Ionen Merissä on ainoastaan erittäin alkeellista elämää, toisin kuin Maassa. Kasvillisuus on pääasiassa suuria ruohokasveja, mutta paikoitellen planeettaa peittävät laajat alueet puiden kaltaista kasvustoa.
Ionen taivas on haalean mintun värinen. Ionen pää avaruussatamana toimii Shelvyn avaruussatama joka on rakennettu Iso-Britannian hallinnoimalle alueelle.
 

 Satama sijaitsee keskellä Ionen päiväntasaajaa, ja on toistaiseksi myös Ionen ainoa toiminnassa oleva avaruussatama. Shelvyn yllä kiertoradalla kiertää Dacey -asema joka toimii terminaalina Ionen kiertorataliikenteelle. Ionelle matkaavat laskeutuvat Daceyltä kookkaiden kiertorata sukkuloiden kyydissä.

Grennia on Proximan kolmas planeetta ja on noin Saturnuksen kokoinen kaasuplaneetta, joka koostuu suurimmaksi osaksi Typpioksidi ja Neon kaasuista. Grennialla on kaksi kuuta: Paleo ja Oroa. Kuut ovat kooltaan noin puolet Maan kuusta ja ne ovat molemmat ilmakehättömiä. Paleo on täysin kivinen ja suurelta osin jään peitossa. Oroa on lähes täysin sileä ja valkoinen autiomaa, jonka pinta on hienoa pölymäistä hiekkaa.

Adron on asteroidi joka on jäänyt Proximan painovoiman vangiksi miljoonia vuosia sitten. Adron on läpimitaltaan 600 kilometriä ja koostuu enimmäkseen jäästä ja kivestä. Adronille rakennettiin kolme vuotta sitten suuri asemakompleksi, joka toimii kansainvälisenä monitoimiasemana. Adronilla asuu noin 1200 ihmistä.