Virkkala City
L A N I T


Jokavuotuinen lanitapahtuma tekee tuloaan jälleen kerran uhkaavalla vauhdilla! Oletko jo varannut paikkasi vuoden ehkä tärkeimmässä sosiaalitapahtumassa? Oletko valmis ottamaan mittaa tuttavapiirisi ehdotonta eliittiä vastaan, palkintona ja hintana mittava määrä mainetta ja kunniaa! Perjantaina, kello kuusi illalla homma starttaa!
Sijainti:
Muista vuosista poiketen lanit järjestetään tänä vuonna Virkkala Cityssä, joka sijaitsee Helsingistä....err...noh, siis sijaitsee kutakuinkin vasemmalla pääkaupungista.

Lanien tarkempi sijainti on Pähkinätie 2 C 11. Koska lanit pidetään yksityisasunnossa jonka omistaja omistaa lukuisia tuliaseita, tulee käyttäytymisen etenkin omistajan läsnäollessa olla moitteetonta, eikä "helikoptereita" tai vastaavia eleitä tule suorittaa huonoa tyylitajua muistuttavalla tavalla.

Lanien yhteydessä metelitaso tulee mielellään pitää alhaisella tasolla, etenkin YÖLLÄ, jolloin mekastus on hyvin epäsuotavaa, johtuen alakerran asunnossa yöpyvistä pelokkaista siviilihenkilöistä. Järjestämme tarvittaessa safareita paikalliseen elintarvikejättiin. Illalla suoritettavien retkien aikana matkustajat voivat ihailla turvallisesti lujan ikkunan takaa maailman viimeisimpiä yhä luonnossa vapaasti liikkuvia alkoholisteja sekä uhanalaisia kylähulluja.

Mitä mukaan?
Talo tarjoaa sähköt, joten fuusiogeneraattorit voi jättää kotiin. Talo tarjoaa myös pehmeitä majoituspaikkoja, joita on rajoitetusti. Näihin lukeutuvat kaksi sänkypaikkaa ja kaksi sohvaa. Makuupussi ja tyyny on hyvä olla mukana. Talosta löytyy mikroaaltouuni ruuaksi luokiteltavan materiaalin lämmitykseen (ei kolaa tai karkkia). Kun lähdet matkaan tarkista että sinulla on jokatapauksessa:

- Tietokone ja moninpelit.
- Tarkista että tietokone on nyt varmasti mukana.
- "Lanipiuhaa".
- Kuulokkeet. Kaijuttimilla et tee yhtään mitään.
- Kolaa, mässyä ja hyvin vähän safkaa.
- "L33t 5k1LL151" jolla pyrit "0wnaamaan n00bsit".
- 10e jolla lahjot itsesi sisään tähän vuoden suurimpaan elämysfestariin.

Mitä pelataan?
Total War: Medieval 2 on tulevien lanien odotettu ennakkosuosikki (huolimatta siitä että Spartalaiset hopliitit loistavat poissaolollaan). Myös Battlefield 2142 tulee olemaan lanien aikana kovassa käytössä, yhdessä muiden aikaisempien kestosuosikkien kanssa kuten Warcraft 3 (se peli ENNEN WoWia), Total Annihilation ja Starcraft (se jossa Antti rushaa Zergeillä ja sitten porukka vaihtaa peliä).

Saapujat:
Aleksi, Antti, Jasu, Jesse, Jussi, Matti, Sami, Tero.

Terveisin Sami "GOD a.k.a Finjaeger" Majanen