- Roolipeli 2280-luvun sotureista

Näitä lakeja ylläpitämään perustettiin täysin YK:n alaisuudessa toimiva avaruuslaivue, jonka vastuulla on lain- ja järjestyksen ylläpitäminen Hegemoniassa, sekä humanitäärisen avun toimittaminen kriisialueille. Tämän laivue nimettiin UNSF:ksi ja sille palvelemaan pääsevät vain parhaista parhaimmat. Eri maailmojen sotilaiden ehdoton eliitti. 

Tästä joukosta kuuluisimmat ja pelätyimmät ovat UNSF:n maajoukkojen legendaarinen eliittiosasto avaruusjääkärit, jotka kyetään kiertoradalta käsin pudottamaan suoraan kriisipesäkkeisiin pudotusaluksissaan. Heillä on käytössään 2200-luvun kehittyneimmät aseet, varusteet ja laitteet. Heidän koulutuksestaan Maan Amazonissa, kuun tasangoilla, Marsin Olympus -vuorella ja UNSF:n avaruusasema Firecloudilla kuiskaillaan kauhutarinoita nuorten kadettien keskuudessa.

Mutta pystyvätkö maineikkaat avaruusjääkärit selviytymään hegemonian tuhoisista kapinoista, häikäilemättömistä avaruuspiraateista ja arvaamattomista vaaroista, jotka vaanivat kaukaisten vastikään asutettujen planeettojen synkissä uumenissa? Siitä SINÄ otat selvää...

Tervetuloa vuoteen 2280!