Ihmisen asuttamaa avaruutta, jota kutsutaan Hegemoniaksi, asuttaa yli 11 miljardia ihmistä. Hegemonian keskus on itseoikeutetusti Sol, aurinkokunta, jonka ihmiset ovat aina tunteneet.

Mutta vuodesta 2264 lähtien ihmisillä on ollut mahdollisuus elää ja työskennellä uusilla aurinkokunnilla jotka ympäröivät Solia. Nämä uudet ja tuntemattomat aurinkokunnat ovat monien ihmisten unelmatyöpaikka. Mutta vain murto-osa hakijoista pääsee työskentelemään Solin ulkopuolelle johtuen valtavista hakijamääristä.

Edes uudisasutuksilta kantautuneet huhut oudoista tapahtumista eivät ole laskeneet kohteiden huimaa suosiota työmarkkinoilla. Tutkimattomien planeettojen vieras ekosysteemi kiehtoo lukuisia tutkijoita ja luonnonrikkaudet vetävät puoleensa eri yritysten asiantuntijoita. Valtiot kiihdyttävät uudisasutushankkeitaan saadakseen parhaimmat palat ennen kilpailijoitaan. Mutta tätä kaikkea valvoo UNSF. Massiiviset aurinkokuntien väliset rahtialukset, jotka kuljettavat miljoonien tonnien lasteja, käyttävät kaikki FRESH-ajoa. Kaikilla näillä aluksilla palvelee UNSF:n jalkaväen osasto, jonka tehtävänä on suojella ajojärjestelmää ja estää hyperajon mahdollistavan teknologian joutuminen vääriin käsiin.


          Maa           Kuu           Mars           Asteroidivyöhyke           Europa           Proxima           Alpha Centauri           Orionis           Wolf 359