- Roolipeli 2280-luvun sotureista

Tervetuloa uuteen uljaaseen maailmaan, jossa ihminen on vihdoin saavuttanut uudet aurinkokunnat ja asuttanut Kuun, Marsin ja Europan, pystyttänyt lukuisia kiertorata-asemia pitkin aurinkokuntaa, sekä perustanut vakaat kauppayhteydet planeettojen välille. Maailmaan, jossa on mahdollista matkustaa useiden satojen miljoonien kilometrien päähän vain muutamassa kuukaudessa FRESH-ajon avulla ja puhua samaa yhteiskieltä, Nove Lingaa kaikilla planeetoilla ja asemilla. Tätä laajaa ihmisen valloittamaa aluetta kutsutaan Hegemoniaksi.

Vuosien kehityksen tuloksena radikaalisti lisääntynyt kaupankäynti planeettojen ja avaruusasemien välillä on nostattanut huhut suurista voitoista ja rikkauksista jotka odottavat noutajaansa. Huhut ovat saanneet lukuisat yksityisyrittäjät ja onnenonkijat matkaamaan kohti tähtiä suurten omaisuuksien toivossa. Valitettavasti tämä on nostattanut esiin uuden vakavan uhan Hegemoniassa; avaruuspiratismin.

Maan, Marsin ja Kuun omat erilliset hallitukset ovat vuosien aikana havainneet nousevan kriisin ja ovat päättäneet toimia. Hallitukset ovat solmineet uudistetussa YK:ssa sopimuksen, jonka nojalla kukin valtio sitoutuu noudattamaan maailmojen välille solmittuja yhteisiä lakeja.